Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

S těmi homosexuály je to jako s ostatními menšinami, tedy jen s takovými, které jsou dravé a chtějí se prosadit. Jsou-li menšina, jsou více orientovaní na mazanost a hledání kliček, jak svoji věc dotáhnout do konce. Jenže až všeho dosáhnou, zleniví a budou laxní jako ostatní populace. Kromě svěřování dětí do jejich péče bych jim umožnila všechno, po čem touží, aby se co nejdřív přestali otravně zviditelňovat

0 1
možnosti
JS

Problémy jsou ale dva: jeden, že tady máme co dělat s Otesánkem, a druhý, že jim (zejména lesbám) skutečně jde o "rovnoprávné právo na dítě".

0 0
možnosti
MR

M42i32l67a49n 30R87a55d63e54k

10. 9. 2015 19:42

musim poopravit, od guatemalskych hranic nahoru. V Mexiku uz par let existuje gay manzestvi.  Pred tim ale byl gay svazek rovny  s hetero svazkem, a to uz drahna leta. Spolecnik mel a ma prava nejen na dedictvi, ale na penzi a zdravotni pojisteni. 

Maji tu programy na televizi pro gaye, v radiu, atd. Smajchl parady velmi casto. Stale "bojuji", nevim uz za co kdyz co vice jeste chtit?

1 0
možnosti
JS

Pane Radek, faktem zůstává, že podněty ke gay aktivismu přišly ze Států. To začalo beatniky v letecch 50, a pokračovalo přes to pres Ashbury Heights kolonii v San Franciscu a kolem universit v letech 60. Co chtějí ? Ti opravdoví šílenci si myslí, že se jim podaří zničí koncept rodiny úplně.

1 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik