Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé je, že nikdo už se dnes neodváží říct, jak složitá je práce kameramanů v terénu. Sledují to, co natáčejí a nemohou sledovat co se děje kolem. Velmi často se dostávají do nebezpečných situací a občas na to doplatí. V případě PL nejspíš došlo jen k tomu, že instinktivně vycítila nebezpečnou situaci, protože došlo ke změně. Těžko říct, jak by se někdo z nás zachoval v její situaci. Na jedné straně se divák dožaduje záběrů z místa, na druhé straně odsuzuje, když se někdo nechová podle nesmyslných představ. Jestli je to tak snadné, proč se tam diváci nezajedou podívat sami a nerisknou, že se možná dostanou do nebezpečné situace, s kterou si poradí po svém.

0 0
možnosti
Foto

A jakou intuici měla, když kopla tu malou holku do břicha?

1 1
možnosti
JS

To se by se paní, popř. slečno, nemělo rozebírat jako doslovně. Tady jde spíš o to, že ta "oběť" v případě toho podražení nohou je, bud´ terorista sám nebo, přinejmenším, má k terorismu sympatie. To by Vám, máte-li ráda ten koutek světa ve kterém žijete, mělo vadit víc, než trhlá baba, skrz níž se tenhle hajzl provalil.

1 0
možnosti
JS

Jak uvádí Independent, Alghadab dostal nabídku dělat fotbalového kouče v Madridu..prošel asi bezpečnostní kontrolou bez problému ¨

http://www.independent.co.uk/sport/football/news-and-comment/the-syrian-refugee-tripped-over-by-a-hungarian-camerawoman-is-getting-a-job-as-a-football-coach-in-10504233.html

0 0
možnosti
Foto

"Lidskoprávnické" a "sluníčkářské" poučení zní - Nekopejte do teroristů ani na zem spadlých! :-P R^

1 0
možnosti
JP

J10o45s57e46f 36P91a11r39á31k

16. 9. 2015 20:27

Hrál jsem fotbal a kopnul jsem protihráči mezi nohy. Chápu madarskou kameramanku, akorát ten pytel mi tam chybí....Pan Ptáček mě jistě pochopí.

0 0
možnosti
MR

M75i33l38a87n 42R92a49d83e87k

16. 9. 2015 18:39

inu, ženská intuice.

0 0
možnosti
Foto

Každý příchozí jednotlivec musí být individuálně lustrován. Mám nedobytný pocit, hraničící s jistotou, že je tato vlna organizovaná, aby se do ní mohlo schovat co nejvíce takových šmejdů.

6 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik