Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas. R^

Obávám se, že Brusel se bude snažit vytvořit federalizovanou Evropu na americkém půdorysu, přestože je celkem jasné, že Francouz či Fin chová ke svému státu úplně jiné city než obyvatel Colorada nebo Kentucky.

Někdy mám pocit, že ten masívní příliv uprchlíků má za cíl rozředit to národní evropské cítění. V Africe a na Blízkém východě se prakticky nepřetržitě válčí už 50 let. Ale tohle tu ještě nebylo...

1 0
možnosti
JR

J35a20r26a 55R25a60n58k

25. 9. 2015 23:51

Tak Kanadani uz pocitaji s tim, ze nove generace nekdy okolo 2040 budo mit mirne sikme oci a "opalenou" plet.

0 0
možnosti
MR

M56i63l56a40n 98R19a17d44e18k

25. 9. 2015 19:59

protoze to nikdy drive nebyla multikulti ale melting pot. Alespon se snazili

0 0
možnosti

však ono se jim to s jednou vyjímkou více méně povedlo...

tím tragickým selháním jsou tzv "AFRO-američané"...

"Melting pot" strategie přísně vyžadovala aby se každý stal v první řadě američanem... ovšem černoši neustále kašlou na druhou půlku a akcentují to "AFRO"

A to už je "multikulti" které nikdy nikde nefungovalo.

0 0
možnosti
Foto

Pane Severa, vynikající článek! R^R^R^

Hluboce smekám, tleskám a souhlasím! :-)

2 0
možnosti
KT

Pozor, Mikeš je rasista.

0 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik