Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Severa, díky za napsání tak odvážného článku. R^ 

Máte jediné štěstí, že jste již desítky let Kanaďan a píšete z Kanady. Jinak byste byl tady "sežrán zaživa" coby odporný Rusofil, komunista, lhář v Putinově (pardon - "Putlerově") žoldu, apod.

V našich luzích a hájích je totiž v současné době oficiální pravda jenom jedna, a to ta, která přichází z dílny USA. Zajímavé na tom je pouze to, že ji nejvíc hltají stále stejní lidé (nebo dnes potomci lidí), kteří dříve hltali "jedinou pravdu" přicházející naopak z Moskvy. A naopak, kdo používal zdravý rozum a pochyboval tehdy, pochybuje i dnes. 

Je to geneticky a výchovou dáno.

0 2
možnosti
JS

Pardon, Mazurek, omylem jsem Vám dal minus.  Bohužel, asi je to tak jak říkáte. Většina lidí jde vždycky za vedoucím, i když je to pablb nebo zloduch. Tak už je to od přírody zařízené.

0 0
možnosti
Foto

Vaše dedukce z obrázků jsou dost humorné a díky za ně, pobavily hned po ránu. ;-D

Kdybyste totiž viděl nějaké obrázky ze skutečné války, tak byste tohle nikdy nemohl napsat.

0 1
možnosti
JS

Bud¨te tak hodný a pošlete mi nějaké obrázky ze "skutrečné války". Moc rád bych se poučil.  Ale neposílejte mi masakr z Houly. O tom mám svoje zdroje.

0 0
možnosti
JR

J73a55r24a 21R92a48n70k

5. 10. 2015 1:56

Sorry, pro Syrany, ktere znam ja v Kanade byl Asad otec i syn krvavy diktator, mnozi z nich meli a maji pribuzne ve vezeni a neni to pro kradez.

Syn kratce po dosazeni na trun par let nic moc neresil, mel stale zbrane dodavane Ruskem, pred tim Jeste Cinou a CSSR, demonstranti nemeli na pocatku nic......

1 0
možnosti
JS

Paní Jaro, já vím že Vy jste je oba prohlédla a ocenila podle svých představ světa. Hafez Asád byl voják, který potlačil povstání Muslimských bratří v Hama, tím že je pobil všechny, tedy dvacet tisíc lidí. Protože to byly salafisti, tak si nestěžuju.  Bašár je asi taky pěkné kvítko, a nedělám si iluze, že to je lékař a k rodinnému veslu se dostal jen osudnou tragédií. Faktem ale zůstává, že USA Bašára užívaly ke svým potřebám, a že se nad jeho represivním režimem nikdo nepohoršoval, až mu to tam CIA a Erdogan a Saudi začali hustit před čtyřmi lety.

0 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik