Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co měli co Evropani pohledávat v Americe?

0 0
možnosti

to ze mezi indiany nekteri zabiji zeny, za to bleda tvar nemuze. Ale je to stale Canada a pro vsechny, takze proc se to nevysetruje? Nebo ano, ale nedbale.

Doufam ze se neboji poslat ty xindly za mrize protoze by byli narceni z nejakeho rasismu nebo co.

0 0
možnosti

Kdo Vám říkal, že se to nevýšetřuje ? Když se nezvěstnost nahlásí, pak se vyšetřuje jako všude jinde. Co se týče trestání, neslyšel jsem, že by se ve smrtelných napadeních rezervace vymykaly trestnímu zákonu, platnému pro celou Kanadu.

0 0
možnosti

"...to je jisté a danné prostě tím, že domorodé obyvatelstvo nedosáhlo (a dnes nemá ani zájem dosáhnout) civilizační úrovně vnější Kanadské společnosti ..."

.

Za to by vam moje manzelka a vetsina jejich pribuznych dala co proto ....

0 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik