Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vynikající! R^:-)

Vidím, že v Kanadě "In natura" probíhá něco jako reality show typu britského "Jistě, pane ministře/premiére!". ;-D

Jen doufám, že je Kanada připravena na nápor z USA emigrujících Hollywoodských hvězd, které do ní dnes vkládají veškeré své naděje! :-P

1 0
možnosti
VP

Kanadskou "mluvčí" klepne ...R^

1 0
možnosti
JR

J20a41r84a 49R91a50n95k

13. 11. 2016 20:37

Neklepnete;-), autor nemluvi za Kanadany, ale ceskou skupinu tech, kteri nevi, jestli se maji vratit na stara kolena do CR, ale maji zde deti, ktere s nimi velmi casto politicke nazory nesdili. Vim to, meli jsme zde na navsteve ceskeho generalniho konzula a trochu propirali celou politiku CR/Kanada. Takze se bavte dal, ja bohudik v sobe zadne nenavistne bunky nemam, tak si to zde vsichni vychutnejte:-)

0 2
možnosti
MR

M28i98l42a91n 58R18a45d92e57k

13. 11. 2016 18:46

;-Dkarma. Az se pani Rank zotavi z toho soku, tak vas sprdne, prece v Kanade je to jedine spravne, multikulti a NIKOHO by nenapadlo to nejak kritizovat. Vy jste sprosty Putinuv poskok, kolik vam plati? ;-D Vy jeden bolseviku. !

Ale ted vazne, zde Mexico je celkem v klidu, uz jen tim ze zde zadne davky nejsou, lide bud musi makat, a na vetsi brajgl malokdo ma cas a penize. To leda deti papinku ktere maji budoucnost zajistenou temi co makaj. A psychiatri a psychologove davaji pomoc opravdu nemocnym. Zadny takovy pokrokovy cirkus zatim nedorazil.

Ale co, Canada je celkem zatim fajn, a mozna to pristi volby vyhraje pan Rozumnejsi.

3 0
možnosti
JS

Za karmu dík a hlavu si z paní Rank nedělám. Ona mluví za Kanad'any z pásma 40km od hranic USA a proto všechno ví. Co se týče prospektu Kanady, do dalších voleb je daleko a pan Rozmnější se ještě neobjevil. Ale jinak máte pravdu, Kanada je stále ještě fajn i přes ty všechny křečovité lidumily.

4 0
možnosti
Foto

Jo, nemaj to holky lehký. Občas v sobotu chodím s jednou známou tady do parku venčit jejího psa a při tom si pokecáme o politice. Včera procházku zrušila, s tím, že je stále příliš rozrušena (upset) a nemůže zatím s žádným Trumpovým voličem komunikovat...

4 0
možnosti
JR

J18a21r58a 34R41a27n15k

13. 11. 2016 20:46

Honzo, ja jsem v klidu, vic mne zesmutnilo umrti Leonarda Cohena, na nejake nenavistne hlasky nereaguji a pan Radek vi sam dobre, ze pokud by psal o tom, co se deje v Mexiku, ctenare by zrejme nejake urezane hlavy nezajimali. Nejsem slepa a hlucha, vim, co exodus v Evrope vyvolal, ale znam take hlavniho loutkate, ktery tahal za provazky pri vetovani v OSN a jemuz to vse vyhovovalo. No rekni, neni to sranda, ze dokonce Putin a jeho hackeri pomohli kacerovi?;-) Nekolik z mych blizkych pratel zde muze napsat to same, co autor, ale dohodli jsme se, ze na tema Trump nebudeme mluvit....jednoduche, komunikujeme a schazime se dal. V dnesnich zdejsich novinach se pise, ze California, Washington, Oregon, Hawaii, Nevada a mozna i Alaska - chteji secede, takze nejakou legraci si jeste uzijeme, neni vsemu konec, jak dokzuje tolik dnu trvajici asi 3 mile dlouha demonstrace v NY.

0 2
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik