Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

karma a jeste neco. Kdyz nekdo hackne nejakou soukromou firmu, tak to poznaji ale pozde. Pokud hackly Demokraty, tak by meli udelat harakiri. Pokud Rusove hackli volby, tak Obama by se mell zastrelit a sefove CIA a FBI skocit do Hudsonu s kamenem na krku.

Protoze timto by byli odhaleni coby kreteni, a znamena to, jak uz jsem napsal nekolikrat na mem blogu, ze Obama privedl USA do stadia bananove republiky kde dva hackeri vladnou nejvetsi mocnosti.

Pokud se snazili hacknout, mozne to je, ale nepovedlo by se, ale na koho svalit vinu, ze? Ale ze ji svaluji takto kretensky, to je pod uroven i Demokratu

0 0
možnosti
JS

Zajímavé je to, pane Radek, jak naivní tahle obviňování jsou. Když se "prosákly" ty emaily od Wasserman-Schulzové myslím v červnu nebylo o ruském hackování ani slovo. Babu okamžitě sesadili jako předsedkyni Demokratického Sjezdu protože to jasně poukazovalo na podvodný postup komise v nominaci strany, a fikslování ve prospěch Hillarky. Baba necekla nic a vypadla ze hry. Potom ale někdo přišel s nápadem udělat z toho kovbojku s Putinem, aby se jako odvedla pozornost od těch všelijakých švindlů (např. s desítkami "super" delegátů, které Hillary měla v kapse už před primárkama). Pak to začalo. Nejdřív si najali nějaký opravdový chytráky (CrowdStrike), kteří ihned odhalili, že ty emajly nebyly prostě informační "únik" ale hacky, což je sice možné, jestliže ty DNC servery byly nakažené malwarem, ale jistě to nepoukazuje okamžitě na špionážní akci ruské armády (GRU) jak hloupě tvrdili po tom co se v tom št'ourali pár hodin. Israelci z Debky se tomu vysmáli. Takže, samozřejmě bylo třeby na to vzít větší dělbuchy než CrowdStrike. Těsně před volbami, když se Hillarka už sesouvala, najednou o ruském hackeření vědělo sedmnáct (!) výzvědných organizací, s CIA a FBI v čele, a do doby zasedání Volební Komise 19.12 už Demokrati tvrdili, že všichni experti se shodují na tom, že Putin všechno osobně řídil. Ale ani to nepomohlo a Trump byl zvolen.

0 0
možnosti
Foto

Ten "panenský americký demokratický proces" mě dostal! ;-D

To musí být něco strašlivého! R^

0 0
možnosti
Foto

Rádio Jerevan bylo opravdu svým způsobem geniální. Ovšem, co mě překvapilo, samotní Arméni tyto vtipy neznají.

0 0
možnosti
JS

to myslím šlo z Ruska, a jako šifra to nemělo s Arménií moc společného. Arménci jsou sice proslulí svojí vyhýbavostí a schopností věci natírat ale terčem většiny kousků rádia Jerevan byly očividně sovětské zpravodajské orgány.

1 0
možnosti
JM

Aktuální:

Dotaz na Radio Jerevan: Bude 3.světová válka?

Odpověď: Nebude, ale boj za mír bude tak intenzivní, že nezůstane kámen na kameni.

2 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik