Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vynikající! R^

Mluvíte mi úplně z duše!

Mc Cain svým vystupováním a chováním patří do cvokhausu už dlouho. Jen nevím, zda tomu, co dělá, sám opravdu věří, nebo zda je to pouze jeho zavedená "obchodní značka", která se ovšem vůbec nevyvíjí a zůstala nějakých 50 let pozadu. Postupem času se totiž už stal směšnou karikaturou sebe sama.

Už jen čekám, kdy ostře napadne Trumpa, že je agentem KGB a ruským špionem ohrožujícím americkou svobodu a demokracii!

2 0
možnosti
SN

:-).............Výborně napsáno ! Včera večer jsem se bavil, když jsem v TV viděl, jak to všechno řídí Putin ! KDe na to ti Američané přišli? On se jim svěřil ? R^R^R^

3 0
možnosti
MR

a ted mi take napada ze Putin naridil mainstream media aby kazdou minutu kazdy den vychvalovali Hillary a hazeli hnuj na Trumpa, naridil vsem celebritam aby vynaseli Hillary do nebe a delali z ni andela ( to byloi v Dailymail, pry vypada jako andel spasy co se snesl na Ameriku).

A tudiz se lidem tak znechutila ze ji poslali k certu. Zatracenej Putin

13 0
možnosti
JS

Jo, a zajímavé je, že nikdo z těch americkejch špionážních géniú nepřišel na to, že Putin by byl dosti blboučký, kdyby se nechal strhnout k tomu osobně plánovat nebo řídit hacky proti Clintonové. Samozřejmě, že musel počítat s eventualitou - ne-li silnou pravděpodobností - že ona ty volby vyhraje a že mu to potom nasolí až příjde na to, že na ní šel s vervou osobně. To jsou kraviny nad kterými rozum zůstává stát.

5 0
možnosti
MR

v jednom mate pravdu, krupani si nedovedou natahovat hodinky, jak se rika. Rusko uz neni SSSR, a doleva to kraci spise na Zapade, Rusko se k sociku nevrati, o Cine nemluve. Ale vysvetlujte to nekterym politikum, i zde na blogu, i vase krajanka Rank to jeste nezaznamenala.

Ale ono Rusko je bylo a bude nebezpecne, je to proste mocnost ale v hadrech a bide. Stale lepsi byt s USA nez s Ruskem. Ale situace se meni kazdych 5 minut, jak rikal Napoleon, a je dobre se prizpusobovat, uz aby byl Trump ve WH. To neznamena, jak si nektere prostejsi osoby mysli, ze bude Putinovi panackovat. Putin jemu take ne, kamaradi nebudou, ale nebudou si prekazet, coz za Obamy bylo na denim poradku, ze sameho vzdoru proti Rusku Obama pomahal islamistum proti Asadovi a Putinovi, Mozna ale ze je Obama opravdu kryptomuslim.

Trumpovi staci nechat Putina v Syrii konat, a pak si dat kaficko.

Ale o wikileaks - TO JE OHROMNA FRASKA. Nedavno bojovnik za social justice a pokrokovy hrdina, protoze byl proti USA, a mozna opravdu skodil. Byl SJWs oslavovan, a najednou je to padouch ;-D

Mimochodem - RT dela dnes paradni propagandu, nelzou, pouze opepri a vylepsi, zatimco nas mainstream zamlcuje a mlzi. A pak se divi.

7 0
možnosti
JS

Jo, dobře se to Rusáci naučili: předstíráme žurnalistickou neutralitu ale v redakci to vždycky nějak vyjde tak aby náš názor měl věcně navrch.

5 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik