Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Juknul jsem na ta "lidská práva v islámu: "Článek 22 (a) V prohlášení se uvádí, že "Každý má právo vyjádřit svůj názor svobodně takovým způsobem, který by neměl být v rozporu s principy šaría ."

To mně úplně stačilo! Rv

Jinak všechno to, o čem vcelku správně píšete, začíná být úplně podružné. Existuje totiž matematická jistota hovořící o poměrně brzkém a nevyhnutelném zániku celé lidské civilizace (a je zde jedno, jaké), a to v důsledku strašlivé populační exploze.

A v podstatě to už i začalo - za každého jednoho dnes s velkou "humanistickou pompou" v Německu přijatého afrického imigranta se jen v samotné Africe narodí tisíce dalších, kteří se dříve či později také budou chtít dostat do Německa!

Pojem civilizace či civilizovanost bude dříve či později proto zcela zákonitě nahrazena pojmem "snaha o přežití za každou cenu". A nebude to nic hezkého!

Takže nejde ani tak o to "kolik civilizací se nám vejde na planetu", ale "kolik lidí se nám vejde na planetu", aby vůbec mohla jakákoli civilizace ještě existovat.

0 0
možnosti
MR

M40i20l15a22n 87R54a76d21e11k

11. 1. 2017 22:22

A to jeste zminim ze do USA se to cpe ze vsech stran, i z Evropy, to je volba nohama.

0 0
možnosti
MR

M25i38l25a17n 68R57a63d98e65k

11. 1. 2017 22:20

No, von se ten cvok v sandalech oddelal sam,a s nim i celou Indii. Tim ze vsadil na male zemedelce a remeslniky, presne podle SJWs, misto na industrializaci.

Co se Nemecka tyce, ti jsou cvokove a exoti, narod co se vypracuje ve vsem vsudy, a pak si vykroci za nejakym silencem primo do hnoje a zkazy. Dne potreti za cca sto let.

Takze kteraze to civilizace je hodna nasledovani?

0 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik