Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pěkné, pane Jirko Severo!

1 3
možnosti

R^Škoda, že Češi si přestali věřit a báli se nominovat skutečného kandidáta prosperity, morálky, kandidáta, který ctí poctivé pravicové ideály vysokého charakteru. Do druhého kola postoupili dva kandidáti. Jsou to oba socialisté. Pouze jeden z nich ovšem ví, že jistých osvědčených pravicových hodnot se nelze vzdát, aby nedošlo k válce a bídě, protože si je vědom, že socialismus, nyní EU i ve světě přerostlý v multikultarismus přerozděluje chudobu.

1 1
možnosti

a ten nenominovanej skutečnej je kdo?

Pište, přehánějte.

0 0
možnosti

Jo, jo, hlava čistá, mořem ošplíchaná i maják pak dobře savítí do daleka ! ... Ještě na něm chybí Rudá hvězda - pak by toi přiblížilo naši současnou domovinu ! .V majáku i Abbé Fária Miloš ... .. :-)

1 1
možnosti
Foto

A to vymýšlíš sám, Mirku, nebo Ti někdo pomáhá?

1 0
možnosti
Foto

R^ Máte svou ČISTOU HLAVUR^ A to se cení, ač jak u koho;-)

3 3
možnosti

Padesát let tu s námi nežijte, zjevně toho o naší domácí politické scéně nevíte (informace máte zprostředkované) a osud naší země vám na srdci neleží, protože vaše děti tu asi žít nebudou.

Domnívám se, že naši emigranti, kteří podle vašich slov živoří v zámoří, když už se rozhodnou udílet nám knížecí rady, by si měli o člověku, kterého nám tak vřele doporučují, něco zjistit.

Třeba ze vzpomínek lidí, kteří Zemana dobře znali před 30 či 40 lety, jako je jeho bývalý spolupracovník prof. Jiří Kábele, či chartista a politolog Daniel Kroupa nebo historik Petr Kučera, který Zemana před 30 lety do politiky přivedl. Jejich názory najdete na serveru Aktuálně.cz i jinde.

Opravdu se domníváte, že člověk, který pře očima schází stářím, zachrání Českou republiku před nájezdy migrantů? To jste tak naivní?

5 9
možnosti

:-)......Paní Blahová a nevadí Vám, že paní co už také 50 let žije v Kanadě nám tu denně zapleveluje diskuse? Záleží na úhlu pohledu, že? !!!!!!

6 7
možnosti

Kdyby nebylo tématu uprchlíků, Miloš Zeman by byl na veřejnosti zprofanovaná politická veličina, lidská troska potácející se fyzicky v rukou ochranky, politicky ve skupině mužů v zákulisí (jistě jste si všimli, že Ovčáček už zcela otevřeně užívá obratu typu „my jsme se rozhodli“). Jenže uprchlíci zde jsou a pošetilé je poukazování na to, že jich je fyzicky na území Česka málo: Válka s Mloky taky končí spatřením jednoho mloka ve Vltavě u Národního divadla. Veřejnost se budoucnosti obává a nelze se tomu divit. Na tom Zeman staví svoji bezprostřední politickou budoucnosti – přivlastnil si téma, které navíc ani nemá v kompetenci řešit.

Přitom Jiří Drahoš má na celou problematiku velmi realistický názor a při vyjednávání Dublinu IV by byl republice jistě víc platný zdravý, soudný a respektovaný akademik, než fyzicky devastovaný šmrdola u dveří Putinova paláce.

4 4
možnosti
Foto

Pane Růžku,

Jiří Drahoš nemá žádný názor, Jiří Drahoš pouze prezentuje názory těch, kteří jej prosazují do čela státu.

5 4
možnosti
Foto

Tak, od Čechodanaďanky, paní Rank jste to už schytal, ještě to schytáte od dalších Vašich krajanů Sisky a Brauna za to, že nechcete válčit s Ukrajinou proti Rusku.

Za mne karma R^

P.S. Karel Schwarzenberg byl sprostější než Miloš Zeman, ale jeho sprostotu pokládají lidé tohoto ražení za aristokratickou noblesu: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=433828

5 5
možnosti
Foto

Hezky napsáno. Oni ti šílení "slušňáci", podporující kdejaké duševní i sexuální devianty jsou prozatím v menšině. Protože však mají na své straně média, dělá to opačný dojem. Zeman zas tak sprostý není. Jenomže když se pár jeho neomalených výroků opakuje pořád dokola, vytvoří to o něm představu, že je říká den co den.

11 4
možnosti

Pekne napsano. Je dobre vedet, ze i mimo nasi republiku ma Zeman zastance. Drahos je asi jednickou ve svem oboru,je mozna slusnejsi nez Zeman, ale pro to, byt prezidentem je to malo. Volim pana Zemana.

6 2
možnosti

J41a58r89a 59R97a27n36k

25. 1. 2018 3:58

Czech presidential challenger Drahos ahead of incumbent Zeman in poll

https://www.reuters.com/...czech-election-president.../czech-presidential-challenger-dr...

3 days ago - PRAGUE (Reuters) - Independent challenger Jiri Drahos holds a narrow lead over Milos Zeman, the incumbent president of the Czech Republic, before this weekend’s election, but undecided voters could tilt the balance, an opinion poll showed on Monday. :-)R^

1 2
možnosti
Foto

Žádný narrow lead Drahoše neexistuje Járo.

Podle sázkových kanceláří to je přímo naopak. Diktuji na mobilu a tak nemám možnost se nyní podívat

Ale Zeman má kurz lepší než 1,8 což je vysoký favorit a Drahoš má kurz horší než 2,2

Což by na dostizich bylo tak na umístění mezi prvními třemi.

2 1
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik