Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

woke je nesprávně?

viz renomovaný slovník Merriam-Webster :

https://www.merriam-webster.com/dictionary/wake

0 0
možnosti
Foto

To, co se tady na vejškách děje je na hranici Absurdistánu (a občas hluboko ve vnitrozemí). Na jedné College ve státě Washington si dokonce vyvzdorovali "Den bez bílých". Myslím, že při budování vyspělé multikulturní společnosti ještě budem koukat

https://nypost.com/2017/05/31/college-melts-down-over-plan-for-white-people-free-day-on-campus/

1 0
možnosti
JL

Zde mohu jen pridat. Urcita cast obyvatel a mladeze s tmavou pleti, se domaha byt hlavni silou v zemi. Dusledek osmi let prezidenta, ktery mel tyto dva rasove tabory dat dohromady. Vysledek je opacny a ti s tou tmavsi pleti dozaduji vice, nez jim prislusi. Zde se vznasi do spolecnosti rozpad mysleni o souziti a muze to byt v budoucnu neprijemne.

0 0
možnosti
Foto

Píší o tom v dnešní MF Dnes. Jen neukázali foto prezidentky. Prostě rasismus naruby.

1 0
možnosti
JR

J20a53n 63R32á52ž

22. 6. 2019 10:03

To není jen rasismus naruby, ale je to spíše projev kulturní revoluce liberálních revolucionářů.

Všimněte si jak všude, Českou republiku nevyjímaje, se hlasatelé revolučních nápadů na změnu přírodou daných pravidel fungování lidské společnosti, rekrutují ze stejného druhu lidí.

PS. Vždy, když někdo začne být frustrovaný svou neschopností prosadit se standardními postupy, začne hledat zástupné důvody. A nejednodušší je svádět příčiny své neúspěšnosti na nějakou diskriminaci. Čehož využívají tak zvaní "aktivisté" kteří v prosazování pozitivní diskriminace našli dobrý business

4 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik