Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Našel jsem ještě hezčí ilustraci Trudeaovy popularity ve světě:

https://youtu.be/y-dq-EN6BNs

0 0
možnosti
Foto

J10a63n 66H38o76r30n14a70k

7. 7. 2019 16:54

Souhlasim z clankem . Kanadska a to nejen zahranicni ,ale i domaci politika hlavne ta cast zabyvajici se emigraci je jedna velka tragedie . Sleduji ty dva pitomce ( ..... ) z poza jizni hranice a dekuji bohu ,ze Trump ma na emigraci totalne opacny pohled

0 0
možnosti
JT

J35i53r19i 22T89i95c40h20y

5. 7. 2019 18:06

Kanadska zahranicni politika trapas? Kanada byla po,druhe svetove valce druha nebohatsi zeme, celkem homogenni anglicko~francouzska spolecnost. Pocinaje snad Trudeau~em st., ktery otevrel brany pro vstup nejruznejsich privandrovalcu, mezi nimiz jsou neslucitelni s demokracii a se ctenim jazyka a zakonu, Kanada se vyvinula v multi~kulturni michanici s mensinami, ktere nemaji spolu nic spolecneho. Pozdejsi usili levicackych liberalu vedly k uprednostnovani mensin, jako jsou homosexualove, potlaceni nazoru vetsiny narcenimi z rasismu, islamofobie, homofobie a rozdmychavanim historie s Indiany (pardon: domorodci). Dalo by se rici, ze soucasna Kanada je fasisticko~liberalni diktatura.

3 0
možnosti
JL

S ledascim v politice (zejmena domaci) Justina Trudeau nesouhlasim, pokud vsak jde o politiku zahranicni, mu drzim vsecky ctyri palce. Na rozdil od sveho otce Pierre E. Trudeau ktery byl (spolu se Svedem Olafem Palme a Willy Brandtem) Breznevuv uzitecny idiot, se Justin ukazal jako chlap na svem miste.

J. Severa svemu prime ministerovi jeste zapomel vycist, ze pri nedavne navsteve noveho ukrajinskeho prezidenta mu vyjadril vrele sympatie vsech Kanadanu v jejich sporu s rozpinavym agresivnim sousedem na severu. Hlavne mu vsak slibil hospodarskou pomoc $45 milionu Can.

1 2
možnosti
Foto

Vy máte ve svém pasu uvedeno své bydliště?

0 1
možnosti
Foto

Na rozdíl od vás se mi neuznávání pasů v uvedeném případě zamlouvá. To není o fandovství či náklonnosti, ale uznávání mezinárodního práva.

5 3
možnosti
JS

Máme pane Macháček asi rozdílnou představu o tom co je a co není mezinárodní právo. Přeju vám hezky den.

3 0
možnosti
PK

Zajímavé, počkám ještě co na to pan Braun ...

3 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik