Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem velmi prekvapen vasimi detailnimi znalostmi o specialnim prosekutorovi Muellerovi a jeho praci, pane Severo. Jako kanadan jste dokazal poukazat na jednem problem teto komise. Obdivuhodne.

Osobne mohu jen podotknout neuvazenost pana Muellera ve vyberu pomocniku pro tuto praci. Vsichni "levicaci" s osobnimi naklonostmi k opozitni strane Trampa. Pan Weissmann, jako vedouci teto skupiny 18 pravniku, dokazal zvladnout Muellera a psat celou zpravu prakticky sam. I ten 91/2 minutovy proslov, mesic po vydani zpravy.

Cekam s jistou netrpelivosti na "Nadleruv a Schiffuv cirkus" 24 cervence. Jiz dnes verim v prekrasnou podivanou.

0 0
možnosti

Souhlas, a děkuji za uznání. R^

0 0
možnosti

J74a36n 12R66á95ž

15. 7. 2019 16:30

Je vidět, že v politicky citlivých kauzách, jsou prokurátoři stejní nýmandi ve Washingtonu jako v Olomouci. Ve snaze sebe zviditelnit a pomoci hrát špinavou hru zákulisním hráčům, ze sebe dělají pitomce tam i tady.

3 0
možnosti

Dnes mohu plne souhlasit s tou casti americkych politickych prosekutororech ve vasi analize, pane Razi. Zde je osobni presvedceni prokuratora obrovsky dulezite. (i kdyz ma byt nepoliticky). Nekdy to presvedceni zaslepuje a vytvari uzasne nesmysly. Dukazem je i ta Muellerova zprava.

0 0
možnosti

I59v55a65n67a 87L43a35n68c66e

15. 7. 2019 11:39

R^R^R^ Rozum zůstava stát nad dem. šaškárnama, ale pozor: jsou to šašci velice nebezpeční, (někdy i sami sobě;-D)

4 0
možnosti
Foto

A nemůže proběhnout jednání před vojenským soudem a prohlášeno za neveřejné jako v případě manželů Rosenbergových?

1 1
možnosti

Rosenbergovi, byli souzeni u New Yorkského "Southern District" soudu (jako Michael Cohen), tedy v normálním trestním řízení pro civily. Navíc nemá Mueller co dělat s vojenskou judikatůrou, která je jen pro vojáky. Ale i u normálního soudního procesu soudce může část jednání vést za zavřenými dveřmi, a nebo vyslovit zákaz publikace na jakokoliv prokurátorovu evidenci. Co ale nemůže, je odmítnout obhajobě plné odhalení kauzy proti obžalovanému. A v tom je tady kámen úrazu. Mueller musí dokázat nejen, že Prigožin vedl troll farmu (o čemž nikdo nepochybuje), ale že to byla operace Ruské výzvědné služby, jak naznačovala žaloba.

3 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik