Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Dekuji "kanadanovi" (jako ja) za vyborny rozbor udalosti a budocnosti v afere "Trumpovy Collusion"

Pane Severo. Cely tento pribeh pozoruji od chvile, kdy Hilary znicila svuj "domaci" e-mail pres soudni narizeni. A to bez jakehokoliv obvineni. Jiz zde byla ukazana spinavost Obamovi administrativy. Pomalu, ale jiste, se ukazovalo na spiknuti proti kandidatu Trumpovi a potom proti prezidentovy. Dukazy se hromadily. Dnesni vysetrovani je jiz nemozne zastavit. Spravni lide to jiste privedou do konce.

Zde chci vas podpichnou o shrnuti teto udalosti (po skonceni vysetrovani) a vydani knizne. I v cestine. Urcite mnoho ceskych obcanu by melo zajem. Ctete se dobre!!!!

2 0
možnosti
VS

Skvele napsano pane Severa!!!!

2 0
možnosti
JT

J95i31r15i 87T27i55c97h64y

28. 7. 2019 17:46

Ono vubec nezalezi, jak Muller vystupoval a jaka jsou fakta. Fasisticti Demokrate budou dale pokracovat ve svych utocich, spolecnost bude ohlupovana a manipulovana doupaty "fake news", CNN, Washington Post a New York Times, Bezvyznamni mistni soudci, kteri propaguji agendu Demokratu, budou dale vydavat rozhodnuti brzdici cinnost Trumpovy vlady. Podari se tento levicacky liberalismus, ktery tak vsude kvete na celem "zapade", zastavit?

4 0
možnosti
JR

J37a24n 80R35á34ž

28. 7. 2019 11:41

Žádný politik na světě není křišťálově čistý v boji proti soupeřům, ale jak se ukazuje, tak americká liberálně demokratická politika produkuje toho bahna více, než bylo zvykem i mezi gangstery. I dílčí výsledky Durhamova šetření, které vyjdou na světlo před volbami, zajistí Trumpovo vítězství.

2 0
možnosti
IL
AM

Jako postižený demencí mi v tom děsivém stařeckém panoptiku připadal nejen Mueller.

2 0
možnosti
Foto

Z tohoto Bilinu rani mrtvice ;-D .. i kdyz on na blog moc nechodi

5 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik