Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

To byla ta dovolená dlužníků, které se zúčastnil i kolega Horner?

0 0
možnosti
SM

A ešte som túto správu videla pod titulkom Stretnutie mozgov na Sicílii. Nuž, keď o našej budúcnosti budú rozhodovať "mozgy" ako Harry, najhlupejsi člen britskej kráľovskej rodiny, či Gretka Thunberg, duševne chorá, nevzdelana pubertiacka, grófka von Furstenberg, známa výlučne tým, ze sa narodila v šľachtickom rode, alebo showbiznisova cekebritka Katy Perry, tak sme skutočne v nebezpečenstve.

7 0
možnosti
LB

Nepochybuji o tom, že každý večer u kaviáru diskutovaly ty vzácné osobnosti o nadměrném rybolovu, při plavbě kolem sicilských břehů svými obřími jachtami litovali znečištění moří a ještě než nastoupily do soukromých tryskáčů, zalkali nad znečištěním ovzduší z požárů na Sibiři.

6 0
možnosti
MT

"...Privátní tryskáče a megajachty v kempu zachránců planety..."

Stali jsme se obětí totality rozdavene miliardarske smetanky, ktera tuto diktaturu jeste drze nazyva demokracii. A mlati s nama jako s mokrou hadrou na kosteti. RvRv

4 0
možnosti
Foto

"Qu'ils mangent de la brioche" :-)R^

2 0
možnosti
Foto

I94v81a79n 14M80a85r10e66k

5. 8. 2019 7:28

Karma hned po ránu p.Severo. R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik