Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J19a32n 67R20á94ž

11. 8. 2019 11:04

Vypadá to tak, že totální převzetí moci, myslím tím reálnou moc, ne imaginární prezidentskou, liberálními demokraty už zabránit nelze. Jak dalece zhoubný dopad to bude mít na USA a sekundárně na celý svět, dnes nelze odhadnout. Jen jedno je jisté. Dojde ke snížení životního komfortu na který jsou Američané zvyklí. To vždy vyvolá kritické napětí ve společnosti. A můžeme jen hádat, co pak nastane dřív. Válka občanská nebo válka světová?

0 0
možnosti
LF

L18u80k82a45s 95F63i20k66r

11. 8. 2019 0:50

Co cekat od DemocRats.

0 0
možnosti
IL

I64v75a39n28a 31L30a11n33c22e

10. 8. 2019 20:28

R^R^R^Diky za blog. Da se vubec tato demagogie zastavit?

3 0
možnosti
JS

Díky za morální podporu. Jsem trochu z toho všeho sklíčenej. :-/ Nevím, co se ve Foxu děje ale ani Hannity ani Ingraham se v pátek na programu neobjevili. Huffpost hlásí, že 20 velkých inzerců požaduje propuštění Tuckera.

0 0
možnosti
JL

Mate pravdu, pane Severo!!!

Zacalo to "cullusion" a proto nastoupil Mueller. Cele dva roky se jmenoval "agentem Kremlu" a mnoho jich pridavalo "ten Putin na neho urcite neco ma". Fiaskem Muellerovi zpravy, se hned druhy den objevilo nove pojmenovani "Rasista" podporene novou generaci idiotek a casti "cernych", nesnasejici kritiku jejich neschopnosti. Dnes jiz to jmeno rasista neni dost silne, tak podle natury toho fanatika strilejiciho v El Pasu, je ted "White supremacist". To jmeno patri i pro ty, kteri prezidenta podporuji.

To je ukazka demokratu a jejich medii, oblbnou spolecnost proti jejich prezidentovi. Cekam jeste rok a tri mesice, zda neprijdou s novym nazvem. Potom jiz nebude treba je poslouchat. Osobne totiz verim v tu silu prosteho americkeho volice.

Na podporu toho americkeho volice, tech pristich nekolik mesicu, ukaze prostemu americanovi, tu spinu minule administrativy vuci "netradicnimu" kandidatovi na prezidenta. Ukaze ten zacatek te cele "afery" a ukaze spinavou praci mnoho byvalich vrchnich cinitelu FBI, CIA, Narodni brzpecnosti a ministerstva spravedlnosti (DOJ). Prvni dokument je jiz verejny. (vypoved tretiho muze v poradi DOJ, pana Ora, pred neverejnem vyslechu komise dolni komory Kongresu). Dalsi budou nasledovat. Zde se ukazuje ta snaha demokratu aspon nejak "podrazit" prezidenta, pred zverejnenim techto zprav.

4 0
možnosti
JT

J44i90r10i 47T19i70c94h67y

10. 8. 2019 16:53

Fasisticti Demokrate vyplivuji lzive nadavky a vypady denne, nikdo se je nesnazi zastavit nebo jim odporovat, s vyjimkou snad Trumpa, kterery je pro ne samozrejme nejvetsim zlocincem. Staci si pripomenout toho cerneho rasistu z Baltimoru, tu lharku Cortez (chce byt prezidentkou), co takhle ten podvodny celek v CNN.

5 0
možnosti
JS

Jen v Chicagu zcela kontrolovanem Demokraty , vcetne cerneho policejniho komisare, bylo zastreleno minuly weekend 8 lidi a asi 30 zraneno. Tento scenar se s zeleznou pravidelnosti opakuje kazdy tyden. Jedna se ovsem o nasili mezi cernosskymi gangy, kteremu "pokrokova" media nevenuji nejmensi pozornost. Jakekoli kontroly , nebo naprosta konfiskace zbrani (Navrhovana Demokraty) by na tuto zlocinnost nemely nejmensi vliv

6 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik